Account aanmaken

Zyxel USG 100 Unified Security Gateway 120102G0100

99.99

Uitverkocht

Artikelnummer: 120102G0100 Categorieën: ,

Beschrijving

Zyxel USG 100 Unified Security Gateway 120102G0100

Beveiliging op een nieuw niveau – De toekomst ligt voor de hand. Blijf op de hoogte met Zyxel USG’s.
Aangezien breedband snel een noodzaak wordt in de bedrijfswereld met bedreigingen voor netwerkbeveiliging, evolueren de inbreuken naar uiterst geavanceerde aanvallen om netwerken te verlammen en om gevoelige informatie te stelen. Als reactie op dergelijke aanvallen moeten kleine bedrijven de grote uitdaging aangaan om hun netwerken te beschermen.

De Zyxel USG 20 / 20W / 50/100/100-PLUS / 200-serie 120102G0100 is ontworpen voor kleine bedrijven meerlaagse netwerkbeveiliging te bieden. De USG-serie bevat functies voor de stateful packet inspection (SPI) -firewall, antivirus (AV), intrusion detection en prevention (IDP), contentfiltering, anti-spam en VPN (IPSec / SSL / L2TP) in één doos. Bovendien biedt de USG-serie niet alleen een volledige beveiligingslicentie om aan uw vraag te voldoen, maar garandeert ook de continue firmware-upgrades om uw kosten te besparen. De USG-reeks omvat uitgebreide beveiligingsfuncties op de aangesloten apparaten en beschermt de klant- en bedrijfsdossiers van uw organisatie, intellectuele eigendommen en kritieke bronnen van zowel externe als interne bedreigingen.

  • Robuuste beveiliging zonder in te boeten op prestaties
  • Uitgebreide ondersteuning voor IPv6
  • Robuuste hybride VPN (IPSec / SSL / 2TP)
  • Externe toegang zonder configuratie met EASY VPN
  • Ondersteuning van L2TP VPN op mobiel apparaat (iPhone en Android-telefoon)
  • ICSA Firewall, IPSec-certificering
  • Inhoudsfilter stopt malware en webbedreigingen
  • Krachtige e-mailbeveiliging
  • Non-stop internettoegang met meerdere WAN- en 3G-back-ups

Robuuste beveiliging van de Zyxel USG 100 Unified Security Gateway 120102G0100

De Zyxel USG 20 / 20W / 50/100/100-PLUS / 200-serie is gebouwd met een krachtige geïntegreerde high-performance beveiligingsarchitectuur. Deze beveiligingsarchitectuur die real-time inspectie biedt om netwerken te beschermen tegen bedreigingen zonder concessies te doen aan de prestaties. Bedrijfsnetwerken zijn niet alleen vlekkeloos beveiligd, maar krijgen ook aanzienlijke prestatieverbeteringen op het gebied van productiviteit en efficiëntie, omdat toepassingen voor het laden van bestanden, e-mailen en informatie zoeken op hogere snelheden worden verwerkt.

Extra informatie

Gewicht 1.2 kg

Geef je review!

Dit product beoordelen..

Meer reviews

There are no contributions yet.

×

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?