Account aanmaken

Website Checkup

Continuïteit

Het mag vanzelfsprekend zijn dat proactieve nagaan of uw website wel goed is beveiligd beter (en goedkoper) dan achteraf moeten nagaan dat uw website is gehackt. Onze Website Checkup is een dienst die u inzicht geeft als er iets mis, wat er dan mis. U ontvang een rapportage met de gevonden problemen. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het oplossen zodat u zich kan blijven richten op uw hoofddoel het ondernemen van uw bedrijf.

Uw continuïteit gewaarborgd

Of het nu overdag is of ’s nachts, wij zullen alles op alles zetten om U met uw problemen te helpen, add hoc maar dit kan ook in en contractvorm zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij ondersteunen uiteenlopende CMS systemen, vraag of uw CMS er ook bij zit. De meeste gebruikte CMS systemen zijn Joomla , WordPress  of Drupal maar wij draaien onze hand niet om voor andere CMS systemen zoals  CMS Made Simple  of SilverStripe. Staat uw CMS er niet bij geen nood dit zijn de meest gebruikte Content Management Systemen dat wil niet zeggen dat wij ons beperken tot deze populaire Content Management Systemen zeker niet.

Bron: Security.nl

WordPress is veruit het meest aangevallen  (CMS) op internet, waarbij installaties 24% vaker worden aangevallen dan alle websites met een ander CMS bij elkaar opgeteld.

Verder zou WordPress 60% vaker met Cross-Site Scripting (XSS) te maken hebben dan alle andere CMS’en bij elkaar opgeteld. Het grote aantal aanvallen op WordPress is niet verwonderlijk, aangezien het CMS vorig jaar door 18,9 % van alle websites werd gebruikt. Ook Imperva stelt dat het grote marktaandeel de aandacht van cybercriminelen trekt. “Dus besteden ze meer tijd aan het onderzoeken en aanvallen van deze applicaties om gegevens te stelen of gehackte systemen als zombies in een botnet te gebruiken.”

Prijzen

Omdat elke website uniek is kunnen we aan een Website Checkup slechts een basisprijskaartjes geven, uiteraard elke wens is in te willigen, soms nemen we hem gratis mee, soms komt er wat bij.

Beter is het om een 1 jarig abonnement te nemen, dan is de eerste Website Checkup gratis, maken we een backup van je website en voeren in overleg de noodzakelijk werkzaamheden uit om je website veilig te maken. Scannen we je website wekelijks om nieuwe beveiligingsrisico direct aan te kunnen pakken en houden je website het gehele (eerste jaar) up to date. Na dat jaar kun je per maand opzeggen, maar wij garanderen je voelt je dan zo zeker,dat doe je dan niet maar het kan.

Wat kost z’n abonnement per maand? Per maand betaal je 25 euro. Wil je toch alleen een eenmalige indruk of je website technisch wel in orde is (wij zeggen is uw website “hackerproof”) dan kost dit eenmalig 250 euro (exclusief btw)

Kort op een rijtje wat krijg u allemaal bij uw abonnement van 25 euro per maand?:

  • Introductie Website check twv 250 euro (eenmalig)
  • Wekelijkse Securityscan van uw website twv 199 euro (
  • Consult Website Check a 99 euro
  • Werkzaamheden van het up to date houden van uw website a 99 euro

Maandtarief Website check abonnement 25 euro

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?