Account aanmaken

Over ons

Wie zijn wij?

De WI-FI Specialist

De Netwerk Specialist is uw deskundige partner voor het ontwerpen en implementeren van complexe netwerkoplossingen. Een goed ontworpen en uitgewerkte netwerkinfrastructuur is als de fundamenten van uw bedrijfspand: vrijwel onzichtbaar maar essentieel voor de stabiliteit. Een andere overeenkomst is dat fundamenten een keer gelegd worden en daarna zo min mogelijk aan onderhoud vergen. De Netwerk Specialist realiseert een solide fundament waar u in de toekomst verder op kunt bouwen.

De Netwerk Specialist is de oudste LANCOM partner, sinds 1985 zijn wij al met LANCOM bezig. We zijn ooit als LANCOM forum begonnen waar we veel aanvragen voor support kregen. Een tijdje later zijn we begonnen met het ondersteunen van diverse projecten en gaven we LANCOM trainingen. We hebben meegeholpen aan verschillende projecten zodat we met onze kennis samen met de IT partner een goede oplossing kunnen bieden voor de klant.
Als LANCOM Systems Gold Partner zijn we samen bezig met LANCOM het dealernetwerk uit te breiden.

Voor WiFi projecten heb je goede maar ook betaalbare tools nodig, met de producten van Tamosoft kunnen we WiFi diensten zoals WAS en WAXX aanbieden. Op deze pagina is meer te lezen over het product TamoGraph. Via ons YouTube kanaal kunt u ook zien waarom dit een geweldig product is met een zeer voordelige prijs.

Via de webshop HP ProCurve Outlet bieden we al jaren diverse HP netwerk producten aan. Naast netwerkswitches bieden we ook accessoires zoals glasvezel modules (SFP), DAC kabels of glasvezelkabels vanaf 0,5 tot en met 1 km. WiFi producten krijgen steeds meer aandacht, daarom hebben we ook een groot aantal antennes en kabels beschikbaar gemaakt in onze webshop.

Bij LigoWave hebben we een divers aanbod aan WiFi producten, zo hebben wij access points maar ook PTP/PTMP base stations en dat allemaal voor een schappelijke prijs. Ons doel is WiFi toegankelijk te maken waar dan ook. We hebben een breed scala aan producten zoals de Infinity Series, DLB, LigoPTP etc.
Draadloos is de toekomst en dit is onze drijfveer. Het begint bij marketing, vervolgens R&D, daarna fabricatie en als laatst zijn sales en support aan de beurt.

Voor ICT beveiliging en pentesting oplossingen hebben we de productlijn van SecPoint gekozen. De grote diversiteit van deze producten bieden ons een enorm aantal oplossingen.
Website security, netwerk penetratie, WiFi security testing, VOIP pentesting, externe netwerk penetratietest, web applicatie penetratietest, interne netwerk penetratietest zijn allemaal mogelijk.

Support nodig?

Neem contact met ons op.

Support

Heeft u een vraag?

Kom u ergens niet uit? geen probleem! wij helpen u!

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?