TamoSoft

tamosoft

TamoSoft ontwikkelt “cutting-edge” security en netwerk monitor software voor professioneel beheer van lokale en remote netwerken. Proactief beheer is alleen mogelijk met de juiste tools. Tamosoft heeft deze tools. Kijk en probeer het zelf; van alle software hebben we een gratis proefversie beschikbaar.

Met een portfolio ondersteuning van fabrikanten zoals  AerohiveArubaAirtight Networks ( Nu MoJo Networks)CiscoDell (SonicWall)Extreme NetworksMeraki. Meru NetworksMotorola (Zebra nu)Ruckus WirelessUbiquiti Networks, is TamoSoft is een van de snelst groeiende IT ontwikkelaars van gespecialiseerde IT software.

TamoSoft is een privaat bedrijf gebaseerd in Christchurch, New Zealand. TamoSoft medewerkers bieden via een internationaal team een gedegen support bij het gebruikt van de TamoSoft  “high quality software . De oplossingen hebben het vertrouwen van gebruikers verdeeld over meer dan 100 landen.  De partnerships met enkele marktleiders zoals Aerohive, Cisco, HP en MetaGeek, laat zien dan Tamosoft oplossingen kan aanbieden samengesteld met de marktleiders van WiFi oplossingen. Kijk of u WiFi fabrikant er tussen staat.

Via onze mini-website www.tamosoft.nl is meer informatie terug te vinden alsmede zijn er demo versies te downloaden om zelf te ervaren of de producten passen bij uw wensen.