Account aanmaken

Beveiliging

ICT Security

ICT Security Waar de afhankelijkheid van ICT groter wordt, is het steeds zichtbaarder dat dreigingen en kwetsbaarheden grote schade kunnen toebrengen aan het bedrijfsnetwerk. Alle lagen binnen een ICT-omgeving vragen daarom ook om een meerlaags veiligheidsmodel.

Classificatie bepaalt mate ICT Security

Naast het beveiligen van uw systemen tegen aanvallen van buitenaf (denk aan virussen, malware, spyware, spam), is het alsmaar belangrijker om ook de groeiende hoeveelheid data binnen uw organisatie te beschermen. Het classificeren van data is een manier van beveiligen, waarbij op gebruikersniveau wordt bepaald of de inhoud van de data vertrouwelijk of openbaar is.

De netwerkspecialist heeft aan de hand van jarenlange ervaring op het gebied van systeem- en databeveiliging een scan ontwikkeld die als blauwdruk kan worden toegepast. Onze scan maakt inzichtelijk welke mate van beveiliging vereist is voor uw organisatie.

ICT security

Top functies

Geen last meer van virussen

Sharing is caring

Snel en veilig netwerken

Gemakkelijk te beheren

Verhoog de productiviteit

Veilig wereldwijd internet

Centraal beheerpunt

Share. Discuss. Create

The key to efficiency

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?