Account aanmaken

Infrastructuur

ICT infrastructuur

Een ICT infrastructuur is het zenuwcentrum van elke ICT omgeving, het is de ruggengraat van alle ICT-deeloplossingen. Het is van belang dat de IT infrastructuur als fundament is opgebouwd. Is dat niet het geval, dan is de kans groot dat er niet optimaal geprofiteerd wordt van de potentie en presentaties die een ICT-infrastructuur bevat. Denk dan aan snelheid, schaalbaarheid, efficiëntie en capaciteit. Of het nu gaat om LAN, WAN, WLAN of het koppelen van meerdere vestigingen, er is altijd een ICT-infrastructuur die past bij uw specifieke situatie.

Onze ICT-specialisten hebben zeer uitgebreide kennis en ervaring met het ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren. De intensieve samenwerking met gerenommeerde partners stelt ons in staat om gebruik te maken van de nieuwste en beste technieken op het gebied van hard- en software.

ICT-infrastructuur
Local Area Network (LAN)

Local Area Network (LAN)

Elke ondernemer heeft een LAN, de interne verbinding tussen computer, servers en printers. Bij LAN ligt de focus op delen.  Niets is prettiger om alle IT componenten zo optimaal mogelijk te gebruiken. Alle voordelen van een LAN moeten voor iedereen bereikbaar zijn. Dat is de kunst van IT infrastructuur. Het moet de ondernemer ondersteunen in zijn delen. Het staat dan ook vast dat het LAN stabiel moet zijn. Wanneer het LAN niet stabiel stapelen de problemen zich snel op:

  • Heeft het LAN een probleem dan heb je vast ook geen Internet verbinding.
  • Heb je geen Internet dan is communiceren met de buitenwereld erg lastig.
  • Zonder Internet kunnen je werknemers niet optimaal werken.
  • Als je 100% afhankelijk bent van Internet kunnen je werknemers dus helemaal niet werken.

Onze ICT-specialisten hebben zeer uitgebreide kennis en ervaring met er voor te zorgen dat uw LAN zich in optimale staat zal bevinden. Dagelijks lossen wij problemen op die ondernemers weer snel aan het werk helpen. Aangezien wij geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit hebben kunt u ook op ons rekenen na 17 uur.

Wide Area Network (WAN)

Communiceren met uw klanten en leveranciers gebeurd vaak via het Internet. Zonder Internetverbinding, ontvangt u geen e-mails meer en kunt u ook niet met uw leveranciers communiceren. Uw klanten kunnen uw offerte niet retour sturen en ook offerte aanvragen zullen vertraging op lopen. Uiteindelijk zal een onstabiel WAN u geld gaan kosten. Een backup internet verbinding zal u op langer termijn geld gaan besparen.Geld wat u kwijt raak als zaken niet lopen zoals bedacht is.
Onze ICT-specialisten hebben veel ervaring met het ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van WAN verbindingen. Aangezien wij geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit hebben kunt u ook op ons rekenen na 17 uur.

Wide Area Network (WAN)
Draadloos Netwerk (Wi-Fi)

Draadloos Netwerk (Wi-Fi)

De flexibiliteit van een draadloos netwerk komt de creativiteit van uw gebruikers vaak ten goede. Werken waar men wenst en met soms eigen apparatuur. Omhelst u ook het “Bring Your Own Device” (BYOD) Zie de kansen en laat uw persoon alle uitzicht zelf kunnen halen. Helaas doen de fabrikanten van Wi-Fi producten u geloven dat een Wi-Fi netwerk installeren door iedereen gedaan kan worden. Niets is minder waar. Wi-Fi netwerken opzetten is werk voor een specialist. Alleen met de juiste kennis en natuurlijk met de juiste producten kan een WiFi u veel mogelijkheden bieden. Ziet u de mogelijkheden ook?

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?