Account aanmaken

Website Security

Vele dingen in het dagelijks leven hebben onderhoud nodig.

  • Denk aan het onderhoud van uw auto, zonder voldoende olie, zal de motor defect gaan.
  • Wordt uw CV ketel niet goed onderhouden dan kun je mensen in gevaar brengen in verband met koolmonoxidevergiftiging.
  • Vergeet ook u zelf niet, zonder goede voeding, en zonder voldoende beweging, gaat uw conditie achteruit.

Veel bedrijven spenderen jaarlijks veel geld aan hun bedrijfswebsite aangezien dit het visite kaartje is van het bedrijf. Jammer genoeg vergeten veel bedrijven wel dat het onderhoud ook aandacht opeist. Een website moet er niet alleen netjes en verzorgd uitzien maar dient ook onder water onderhouden te worden.

Neem geen risico of sterker nog bescherm uw reputatie.

Door de website regelmatig te scannen valt het direct op als de site is gehackt. Hoe is een website dan te hacken?  In de meeste gevallen komt het door een lekke plug-in of verouderde versie van het Contentmanagementsysteem (CMS) van uw website.
Bij Website Check Advanced wordt er een plug-in in je website geïnstalleerd. Er worden dan twee belangrijk zaken geregeld:

  • De code van de website wordt dagelijks gescand op onregelmatigheden.
  • Er worden diverse maatregelen genomen die het hacken lastiger gaan maken

Wij bieden de volgende opties aan om uw website te beveiligen:

1. Website Check Basic

01

1. Website Check Basic

We scannen uw website elke week en u ontvangt een bericht per e-mail als er problemen zijn gevonden. Daarnaast ontvangt u een uitgebreid rapport met uitleg over de gevonden problemen, zodat deze gemakkelijk opgelost kunnen worden.
02

2. Website Check Plus (WordPress/Joomla)*

We scannen uw website elke week en u ontvangt een bericht per e-mail als er problemen zijn gevonden. Daarnaast ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met uitleg over de gevonden problemen, zodat deze gemakkelijk opgelost kunnen worden. Ook onderhouden wij uw website zodat deze up to date blijft.
03

3. Website Check Advanced (WordPress/Joomla)*

De Advanced check is hetzelfde als de Website Plus Check, maar dan voorzien wij de website met een Plug-in die de website beveiligd. *Indien wij uw CMS niet ondersteunen dan kunnen wij u wellicht toch helpen als u aangeeft welk CMS u heeft.
TOP