Account aanmaken

Security Management

Intro

Elke onderneming heeft een bestuurder, de directeur, de grootaandeelhouder, de werkgever, vaak doet hij het werk niet alleen dus zullen er werknemers aanwezig zijn. Zelfs als is hij “maar ZZPer” ook dan is hij werknemer van de onderneming. Waar gaan we na toe zult u denken? Elke onderneming wordt geleidt en gedreven door wat de klanten wensen. De meeste klanten zijn al blij als ze met respect worden behandeld. “De klant is koning” maar menig ondernemer behandeld zijn klanten helemaal niet als een koning. Keer op keer worden bedrijven gehackt en wat wordt er massaal gestolen? jij de gegevens van de klanten. De witte boord criminelen het Cybertuig verhandelen graag identiteitsgegevens. Dit omdat men via identiteitsfraude men flink snel en gemakkelijk geld kan verdienen.

Dus je klant zou het fijn vinden, nee ze verwachten dat jij alles in staat steld om die gegevens te bewaken met je leven. Anders zijn zij gewoon geen klant meer van u.
De som van de grote getallen is terug te vinden” bij de diverse nieuwsberichten:

Nieuws 2016

Nieuws 2015

En nu? Laat uw netwerk eens onderzoeken en laat de aanwezige lekken direct repareren. Hoe? Wij hebben een SAAS Dienst in de vorm van de Cloud Penetrator of u doet het zelf door bijvoorbeeld een Penetrator aan te schaffen. Heeft u nog vragen laat ze ons weten!

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?