Account aanmaken

Next Generation Security

Next Generation Security

Next Generation Security wordt vorm gegeven in een samengevoegde oplossing van verschillende beveiligingscomponenten of te wel UTM.
UTM staat voor Unified Threat Management, deze oplossing gaat verder waar een firewall ophoudt. Eenvoudige  gezegd zorgt een firewall ervoor dat verkeer van binnen naar buiten en van buiten naar binnen zodanig wordt gecontroleerd zodat dit voldoet aan de eisen van de organisatie. Dat betekent dat het gebruik van privé e-mail geblokkeerd tijdens werkuren kan worden. Een UTM-oplossing gaat echter verder dan dat. Met een UTM oplossing kan al het internetverkeer automatisch gefilterd worden, zodat bijvoorbeeld pornomateriaal of het downloaden van illegale software kan worden geblokkeerd. Bij de UTM is ook de antivirus geïntegreerd, waardoor virussen direct gestopt worden voordat ze bij werkstations kunnen. Een UTM is dus de samenvoeging van losse beveiligingscomponenten voor een complete netwerkbeveiliging. Denk aan een een Next Generation Firewall, Virtual Private Networking (VPN) Module, Antivirus Module, Intrusion Prevention Systeem Module (IPS) en niet te vergeten de twee belangrijkste modules die zorgen voor de mail & web beveiliging Dit wordt beheerd vanuit centraal console.

Unified Threat Management

Next Generation FireWall (NGFW)

Intrusion Prevention Systeem Module (IPS)

Mail Beveiliging ( SPAM Filtering)

Web Beveiliging ( Webfiltering)

VPN Module

Antivirus Module

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?