Account aanmaken

LANCOM Trainingen

Over LANCOM

LANCOM Systems staat voor veilige, betrouwbare, toekomstgerichte netwerkoplossingen “Made in Germany”. LANCOM is de enige Duitse fabrikant met netwerk oplossingen voor de publieke en commerciële sectoren. Met twee business units—Network Connectivity (VPN networking, switching) en Wireless LAN is de focus zeer hoog om oplossingen te ontwikkelen voor de professionele gebruiker. Het kwalitatief hoge LANCOM core portfolio wordt ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland. Een groot deel van de oplossingen is dan ook door het BSI (German Federal Office for Information Security) goedgekeurd. De focus ligt op het bieden van bescherming van netwerken en het behoudt van alle vertrouwelijke data tegen cyberaanvallen. Een ander uniek feit is dat alle firmware updates gratis zijn en blijven.

LANCOM Gold partner

Met de Gold Parter van LANCOM Systems kunnen wij u garanderen alle LANCOM oplossingen optimaal te kunnen aanbieden. Deze status geeft ons de mogelijk om samen met LANCOM de ideale oplossing te kunnen bieden. Wij zijn al vanaf 1995 met LANCOM Systems bezit en kunnnen dan ook gerust zetten dat we de meeste ervaring hebben met LANCOM. Wij bieden een grote hoeveelheid LANCOM trainingen aan die in ons Training centrum in Tiel aan.
Wilt u liever een training op locatie, KAN, Wilt u marketing ondersteuning voor LANCOM producten KAN, Heeft u 24uur support nodig KAN, Heeft u met spoed een vervangend artikel na 17uur nodig KAN, Wilt u snel een sparepart bestellen of ophalen KAN

TOP