Account aanmaken

Netwerk Connectivity

Netwerk Connectivity bij LANCOM

Netwerk Management

Beheersbaar met tweetal oplossingen

LANCOM Trainingen

Over LANCOM

LANCOM Systems staat voor veilige, betrouwbare, toekomstgerichte netwerkoplossingen “Made in Germany”. LANCOM is de enige Duitse fabrikant met netwerk oplossingen voor de publieke en commerciële sectoren. Met twee business units—Network Connectivity (VPN networking, switching) en Wireless LAN is de focus zeer hoog om oplossingen te ontwikkelen voor de professionele gebruiker. Het kwalitatief hoge LANCOM core portfolio wordt ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland. Een groot deel van de oplossingen is dan ook door het BSI (German Federal Office for Information Security) goedgekeurd. De focus ligt op het bieden van bescherming van netwerken en het behoudt van alle vertrouwelijke data tegen cyberaanvallen. Een ander uniek feit is dat alle firmware updates gratis zijn en blijven.

LANCOM Gold partner

Met de Gold Partner status van LANCOM Systems kunnen wij u garanderen alle LANCOM oplossingen op de juiste wijze te kunnen aanbieden. Deze status geeft ons de mogelijkheid om samen met LANCOM de ideale oplossing te kunnen bieden. Wij zijn al vanaf 1995 met LANCOM Systems bezig en kunnen dan ook gerust zeggen dat we de meeste ervaring hebben met LANCOM. Wij bieden een grote hoeveelheid LANCOM trainingen in ons Training centrum in Tiel aan.

  • Het is ook mogelijk om een training op locatie te geven.
  • Wij bieden ook marketing ondersteuning voor LANCOM producten.
  • Wij bieden 24uur support
  • Met spoed een vervangend artikel na 17uur nodig, wij zijn voor spoed gevallen ook beschikbaar voor u.
  • Wij hebben de grootste voorraad LANCOM Spare parts.
TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?