Account aanmaken

Ondek nu TamoGraph® Site Survey

TamoGraph® Site Survey
TamoGraph is een krachtige en gebruiksvriendelijke draadloze site survey software tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11ac/a/b/g/n Wi-Fi-netwerken.
TamoGraph® Site Survey
TamoGraph is een krachtige en gebruiksvriendelijke draadloze site survey software tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11ac/a/b/g/n Wi-Fi-netwerken.
TamoGraph® Site Survey
TamoGraph is een krachtige en gebruiksvriendelijke draadloze site survey software tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11ac/a/b/g/n Wi-Fi-netwerken.

TamoGraph Site Survey zorgt voor een stabiele Wi-Fi verbinding

Heeft uw wifi versterker niet de gewenste verbetering geboden?  Met TamoGraph Site Survey is wel mogelijk om je wifi problemen te detecteren. Ook kunt u wifi netwerken analyseren en vinden waar uw aandacht punten liggen voor een optimale wifi verbinding. Of u nu digitale producten verkoopt, schoenmaker of kapper bent of een enorm grote organisatie runt, het internet is niet meer weg te denken uit de zakelijke wereld. Het is daarom essentieel dat uw medewerkers ter allen tijde optimaal gebruik kunnen maken van uw internetverbinding.

TamoGraph is een gebruiksvriendelijke, krachtige en professionele software tool die het u makkelijk maakt uw  Wi-Fi-netwerken te analyseren, onderhouden en optimaliseren. TamoGraph kan u veel frustratie, tijd en kosten besparen door in een korte tijd overzichten te presenteren met betrekking tot de dekking en de prestaties van het Wi-Fi-netwerk.

Voorkom downtime door storingen, verbeter de workflow door een geoptimaliseerde verbinding en zorg voor gemoedsrust bij uw IT-afdeling.

Fabrikanten ondersteuning: LANCOMLigoWaveAerohiveArubaAirtight Networks ( Nu MoJo Networks)CiscoDell (SonicWall)Extreme NetworksMerakiMeru NetworksMotorola (Zebra nu)Ruckus WirelessUbiquiti Networks.

Waarom een Site Survey doen?

Gebruikers-vriendelijke GUI

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface

Gedetailleerde rapportage

Gedetailleerde rapportage in PDF- en HTML-formaat

GPS-ondersteuning

GPS-ondersteuning Voor buiten (outdoor) Surveys

Klanten-beoordelingen

Lees de productreviews voor meer informatie

WiFi meting doen? Met TamoSoft analyseert u het beste WiFi bereik

Waarom een Site Survey doen?

Met een Site Survey onderzoekt u de ruimte op de specifieke locatie. In deze ruimt wilt u een wifi netwerk aanleggen. Zonder TamoGraph plaatsen we op basis van onze ervaring een aantal Access Points en kijken we hoe het WiFi-netwerk presteert.

TamoGraph bespaart u tijd, frustraties en geld, doordat we de ruimte visualiseren in de softwaretool. Een Preditive Survey met behulp van TamoGraph levert een duidelijk beeld op van de eventueel aanwezige factoren die van invloed kunnen zijn op het Wi-Fi-netwerk zodat we u een specifiek type en aantal Access Points kunnen adviseren en deze ook nog eens op een dusdanige plek kunnen zetten om optimaal gebruik te kunnen maken van het netwerk zonder enige storingen.

Drie soorten Survey’s Site Survey

Stel, u wilt in uw kantoor(gebouw) of magazijn een nieuw wifi netwerk aanleggen. Maar u weet niet hoeveel Access Points nodig zijn voor een goede dekking? Met TamoGraph Site Survey kunt u dit van te voren analyseren (predictive survey), zodat u de juiste apparatuur in huis haalt om de snelheid van uw verbinding optimaal te benutten. De predictive survey  biedt de virtueel de mogelijk om te “zien” in uw kantoorgebouw of magazijn waar de Access Point geplaatst moeten worden om een snel en stabiel netwerk te realiseren. Met TamoGraph Site Survey ben u in staat om eventuele knelpunten te vinden voordat deze in de praktijk mee gaat maken. De predictive survey biedt de mogelijk om de optimale plaatsing en hoeveelheid van de nodige Access Points eventueel met behulp van extra antennes die nodig zijn om het wifi signaal optimaal te versterken. Met deze software bespaart u tijd en geld.

Een trage, instabiele of nog erger niet-werkende netwerkverbinding is een bron van veel frustratie op de werkvloer. Toch komt dit nog steeds voor, vaak omdat er bij het aanleggen van het netwerk geen rekening wordt gehouden met factoren die van grote invloed kunnen zijn op de prestaties van uw netwerk. Zo kan bijvoorbeeld de magnetron in de kantine uw netwerkverbinding negatief beïnvloeden.

Met de Passieve & Active Survey analyseert u bestaande netwerken. Is er genoeg bandbreedte voor elke medewerker, behaalt u de optimale snelheid en is het netwerk stabiel? In het rapport dat TamoGraph voor u genereert kunt u precies zien of het WiFi-netwerk optimaal is ingericht om de beste prestaties te leveren en waar de verbeterpunten te realiseren zijn.

Voldoet het WiFi netwerk nog aan de juiste prestaties en is het bereik nog voldoende? Een regelmatige “check-up”  zal bevestigen of aantonen dat diverse wisselende factoren ook het WiFi netwerk negatief kunnen beïnvloeden.

Nieuwe gebruikers, nieuwe apparatuur, site expansie, naburige WiFi netwerken en andere factoren kunnen een negatieve invloed hebben op uw WiFi netwerk. Meten is weten, zodat er direct kan worden ingegrepen. In het rapport dat TamoGraph is precies te zien of het WiFi-netwerk is ingericht voor de beste resultaten.

TamoGraph Site Survey systeem benodigdheden

TamoGraph draait op Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2003, Windows Server 2008, en Windows Server 2012 R2. Zowel 32- als 64-bit versies worden ondersteund. Een Wi-Fi site survey kan ook met MacBooks worden uitgevoerd.

  • TamoGraph heeft een lijst met geteste Wi-Fi netwerk adapters van de Site Surveys zie link: ONDERSTEUNENDE ADAPTERS
  • Als uw draadloze adapter niet in de lijst staat,  klik hier voor technische hulp
  • Een test versie is beschikbaar in de Download sectie zie link:  Download sectie
  • Voor de prijslijst, klik hier

Wie heeft Tamograph nodig?

  • W-Fi en IT-beheerders
  • Serviceproviders
  • Wi-Fi-apparatuur leveranciers
  • Consultants

Samenvatting

Gebruikt u TamoGraph Site Survey al en wilt u upgraden naar de nieuwste versie of uw licentie veranderen? Stuur ons dan uw huidige licentiecode dan ontvangt u van ons een aantrekkelijke aanbieding

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?