Account aanmaken

WiFi Meting

WiFi Meting

Tegenwoordig is WiFi niet meer weg te denken. Iedereen is er mee verbonden. Iedere omgeving waar WiFi gewenst is, is speciaal. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, jachthaven, concertzaal, groot magazijn met stellingen of appartementencomplex. Een handscanner, die zich verplaatst in een magazijn met metalen stellingen, vereist een andere discipline van het wifi netwerk dan bijvoorbeeld een laptop op een flexplek in een kantooromgeving. Juist daarom is het van essentieel belang dat een draadloos netwerk goed wordt uitgemeten om probleemloos te functioneren.
SDC biedt partners de ondersteuning om deze WiFi-meting deskundig uit te voeren op klantlocatie.

Het uitvoeren van een site survey, gaat veel verder dan alleen het bereik van een access point meten. U krijgt hierbij een uitgebreid rapport met niet alleen de meetresultaten, maar ook een advies welke componenten en op welke manier u deze het beste in uw omgeving kunt toepassen. U kunt hierbij denken aan WLAN controllers, routers, switches, access-points, antennes, montage, bekabeling en de configuratie van dit alles.

WiFi versterker? Verbeter je wifi bereik met de TamoGraph wifi meting software TamoGraph WiFi versterker software | De Netwerkspecialist

Wij bieden de volgende WiFi diensten aan:

WiFi Meting - WAS ontwerp | De Netwerkspecialist

Wifi meting: Wi-Fi als Service (WAS)

Bij WAS Ontwerp maken we voor u een ontwerp op papier met de plattegrond van het bedrijf van uw klant, rekening houdend met de Wi-Fi Bandbreedte en Wi-Fi bereik.

WIj hebben van u alleen een plattegrond nodig en we willen graag weten welke type  Access Point u wenst te gebruiken in het ontwerp.

Wij ondersteunen een veelvoud aan Access Point fabrikanten en wanneer uw voorkeur er niet bij zit voegen wij deze eenvoudig voor u toe.

U ontvangt een Plaatsingsplan en een radioplan in een rapport in pdf formaat.

Prijs: € 249,-

WiFi Meting - WAS meting | De Netwerkspecialist

WiFi Meting: WAS Meeting

Oplossing 2: Bij WAS Meeting gaan we voor u (uit uw naam) naar uw klant toe en doen we een meeting op basis van WAS Ontwerp. Deze nameting bevestigd het oorspronkelijk ontwerp.

We plaatsen bij u klant de Access Points volgens ontwerp en meten dit na. Er kunnen eventuele aanpassingen in het ontwerp gemaakt worden (Radioplan) en (Plaatsingsplan).

U ontvangt een Plaatsingsplan en een Radioplan in een rapport in pdf formaat.

Prijs: € 599,-  per dagdeel (normaal kantoor is 1 dagdeel, een groot kantoor met meerdere verdiepingen kan 2 of meerdere dagdelen zijn, wij geven u van te voren een prijsopgave.

WiFi meting producten

Wi-Fi Meting Magic Arm met LANCOM LC Mounting TS-MS-ARM-LC

Wi-Fi Meting Magic Arm met LANCOM LC Mounting

Wi-Fi Meting Magic Arm met LANCOM  Mounting TS-MS-ARM-LC geschikt voor alle LANCOM Wi-Fi Access Points van de L serie:

Prijs: € 69.99,-

Wi-Fi Meting Magic Arm met LANCOM LN Mounting

Wi-Fi Meting Magic Arm met LANCOM LN Mounting TS-MS-ARM-LN geschikt voor alle LANCOM Wi-Fi Access Points van de LN serie:

Prijs: € 69.99,- 

Wifi Meting Magic Arm voor alle Wi-Fi Access Points TS-MS-ARM

Wi-Fi Meting Magic Arm voor alle Wi-Fi Access Points

Wi-Fi Meting Magic Arm voor alle Wi-Fi Access Points. Deze Wi-Fi Meting Magic Arm is geschikt voor alle merken Wi-Fi Access Points.

Prijs: €69.99

Wifi Meting Magic Arm voor alle Wi-Fi Access Points TS-MS-ARM-M

Wi-Fi Meting Magic Arm voor alle Wi-Fi Access Points

Wi-Fi Meting Magic Arm Mini voor alle Wi-Fi Access Points. Deze Wi-Fi Meting Magic Arm Mini is geschikt voor alle merken Wi-Fi Access Points.

Prijs: €49.99

TamoGraph Meeting toebehoren TS-MS-BAG

TamoGraph Wi-Fi Meting Tas

Wi-Fi Metingset opbergtas TS-MS-BAG voor maximal vier meetstatieven

Prijs: € 44.99,-

Wifi Meeting Standaard 120-320cm Air Cushioned TS-MS-ST120-320

Wi-Fi Meting Magic Arm

Wi-Fi Meting Standaard 120-320cm Air Cushioned TS-MS-ST120-320

Prijs: € 99,- 

WiFi Meting zelf of laten uitvoeren? - WiFi meting uitvoeren met TamoGraph software | De Netwerkspecialist

PREDICTIVE WIFI-METING

De predictive WiFi-meting wordt uitgevoerd in de ontwerpfase van een WiFi project en is een softwarematige handeling (RF voorspelling). Een predictive meting word vaak gedaan in Pre-sales studium, zodat we een beeld krijgen van de benodigde hardware. Dit is de enige manier om een ontwerp te realiseren voor een pand die ze nog moeten bouwen, maar waar ze al wel een offerte voor kunnen maken.

Bij een predictive WiFi-meting is het belangrijk om een goede plattegrond (op schaal) van het pand/omgeving te hebben. Deze plattegrond wordt ingeladen in software waar vervolgens muren, ramen, deuren en obstakels die het RF gedrag beïnvloeden worden ingetekend. Nu kunt u een wifi ontwerp maken voor de klant welke apparatuur nodig is en hoe het dekkingsplan en het signaalgedrag eruit gaan zien.

De benodigde tijd voor een predictive WiFi-meting zijn afhankelijk van de grootte van de omgeving en de wensen en eisen die de klant stelt aan het WiFi netwerk.

Passieve WiFi Meting

De passieve WiFi-meting is een methode om een ontwerp te toetsen, dekking, frequentieverstoringen, fysieke en praktische plaatsing van de oplossing. Aan de hand van deze toetsing volgt een aanbeveling aangevuld met belangrijke configuratie parameters van de geboden oplossing. Deze meting betreft een momentopname en eventuele wijzigingen in de omgeving kunnen van invloed zijn op de prestaties van het draadloze netwerk. Middels een rapport geven wij u inzicht in het technische aspect van het draadloze netwerk.

WiFi Meting zelf of laten uitvoeren? - WiFi meting uitvoeren met TamoGraph software | De Netwerkspecialist
TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?