Account aanmaken

Over TamoSoft

TamoSoft ontwikkelt “cutting-edge” security en netwerk monitor software voor professioneel beheer van lokale en remote netwerken. Proactief beheer is alleen mogelijk met de juiste tools. Tamosoft heeft deze tools. Kijk en probeer het zelf; van alle software hebben we een gratis proefversie beschikbaar.

Met een portfolio ondersteuning van fabrikanten zoals Aerohive, Aruba, Airtight Networks ( Nu MoJo Networks), Cisco, Dell (SonicWall), Extreme Networks, Meraki. Meru Networks. Motorola (Zebra nu), Ruckus Wireless, Ubiquiti Networks, is TamoSoft is een van de snelst groeiende IT ontwikkelaars van gespecialiseerde IT software.

TamoSoft is een privaat bedrijf gebaseerd in Christchurch, New Zealand. TamoSoft medewerkers bieden via een internationaal team een gedegen support bij het gebruikt van de TamoSoft “high quality software . De oplossingen hebben het vertrouwen van gebruikers verdeeld over meer dan 100 landen. De partnerships met enkele marktleiders zoals Aerohive, Cisco, HP en MetaGeek, laat zien dan Tamosoft oplossingen kan aanbieden samengesteld met de marktleiders van WiFi oplossingen. Kijk of u WiFi fabrikant er tussen staat.

Via onze mini-website www.tamosoft.nl is meer informatie terug te vinden alsmede zijn er demo versies te downloaden om zelf te ervaren of de producten passen bij uw wensen.

Over TamoGraph Site Survey

TamoGraph is een krachtige, gebruiksvriendelijke en draadloze site survey software tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11 a/b/g/n/ac WiFi-netwerken.

Belangrijke feiten

  • Gemakkelijk en eenvoudige snelle verzameling van Wi-Fi gegevens
  • Passieve, actieve, en predictive surveys
  • Uitgebreide WLAN-analyse met eenvoudig te begrijpen visualisatie van het signaal niveau, interferentie, access point dekkingsgebieden datasnelheden, zodat men problemen in het netwerk snel kan vinden en oplossen etc.
  • Automatische access point locatie
  • Gedetailleerde informatie over elk toegangspunt: kanaal, maximale datasnelheid, fabrikant , het type encryptie, etc.
  • Volledige ondersteuning van de 802.11ac, evenals 802.11a, 802.11b, 802.11g en 802.11n-standaarden/netwerken
  • GPS ondersteuning voor buiten (​​outdoor) surveys
  • Gedetailleerde rapportage in PDF-en HTML-formaat
TOP