Account aanmaken

Over LigoWave

LigoWave is een fabrikant met als focus Wi-Fi oplossingen. Van Point to Point tot Enterprise Cloud Controller Based Wi-Fi  oplossingen zoals de LigoWave Infinity.

LigoWave ontwikkelt hoogwaardige draadloze producten met de nadruk op innovatie, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Het LigoWave-team streeft naar een revolutie in de manier waarop mensen draadloos zien, met als uiteindelijk doel een betere verbinding met de wereld. LigoWave is erin geslaagd om onze producten in meer dan 150 landen in handen te geven van klanten. Onze producten hebben mensen met elkaar verbonden die in gebieden wonen zonder toegang tot gegevens. LigoWave biedt verbeterde beveiliging van industriële toepassingen. We weten dat de niet-aflatende wens om gegevens nieuwe en veeleisende draadloze toepassingen zal oproepen en ons doel is om de toonaangevende leverancier van oplossingen op de markt te zijn.

Ons verhaal begon in 2007 als een team dat zich toelegt op het ontwikkelen van hoogwaardige draadloze netwerkapparatuur voor de draadloze breedband- en zakelijke marktsegmenten. Onze toewijding aan uitmuntendheid is in de loop der jaren niet verstoord en heeft ons in staat gesteld vandaag uit te groeien tot een internationaal merk. Onze productlijnen zijn uitgebreid naar alle markten, inclusief Point-to-MultiPoint-gegevensdistributie, Point-to-Point-bruggen voor backhaul-toepassingen en toegangspunten voor binnentoepassingen. Met een niet aflatende vastberadenheid om de basisprestaties te overschrijden, hebben we eigen software ontwikkeld die de grenzen van standaard wifi en die van onze concurrenten overschrijdt.
 
Draadloos is de toekomst. Dit geloof is wat ons elke dag drijft. Beginnend met marketing, doorgroeien naar R & D, migreren naar productie en verhuizen naar verkoop en ondersteuning, onze gezamenlijke passie voor draadloos, samen met de waardering en tevredenheid van onze klanten, maakt ons een leider in deze branche.

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?