Account aanmaken

LANCOM Trainingen

LANCOM Trainingen

Wij zijn in staat om zeer praktische trainingen te kunnen ontwikkelen door onze enorme ervaring en kennis. Wij hebben tevens een aantal unieke trainingen ontwikkeld, zoals de LANCOM Wireless Controler training 2.0 en de zeer populaire VLAN training.

Deze praktijktrainingen zijn ontwikkeld voor gebruikers of resellers van LANCOM Systems producten. Natuurlijk beschrijft de documentatie van LANCOM Systems hoe de LANCOM producten werken, maar hoe past men deze kennis dan toe in de praktijk? Wat moet men weten om aan de slag te gaan met de producten en welke oplossingen kunt u aan uw klanten aanbieden? De LANCOM producten hebben features die andere fabrikanten niet hebben. Natuurlijk willen we dan ook het maximale uit deze producten halen. Maar alle voorbeelden beschrijven in de handleiding is niet te doen, omdat elke situatie anders is. Haal meer uit de producten en laat de producten voor u werken! Kortom, echte praktische trainingen met echte praktijkvoorbeelden (géén verkooptraining).

LANCOM Trainingen

De volgende cursussen zijn beschikbaar in 2017:

Op verzoek zijn er een aantal trainingen ontwikkeld voor de gevorderde LANCOM gebruiker.

Deze trainingen zijn gekenmerkt als 2.0 trainingen.

Welke LANCOM trainingen hebben we nog meer?

LANCOM Training

Lancom Systems Trainingen

- Alles in het engels ( door duitsers gesproken ).
- Kosten : vanaf €300,-
- Lange reistijden ( Aken, Duitsland )
- Inclusief productbespreking, dus minder tijd voor praktijkvoorbeelden
- GEEN mogelijkheid aanpassing cursus (materiaal).
- Altijd op kantoor in Duitsland
- Cursus niveau algemeen, ook voor beginners, niet interessant voor gevorderde LANCOM gebruikers
- Cursus materiaal op papier + map
LANCOM WLAN Controller Training 2.0

LANCOM Forum Trainingen

- Nederlands gesproken / Nederlandse materialen.
- Kosten : vanaf €300,-
- Centraal in NL
- Praktijkgerichte voorbeelden, geen productbespreking.
- WEL mogelijkheid aanpassing cursus ( materiaal ).
- Centraal in Nederland of op locatie (bij minimaal 3 cursisten)
- Cursus voornamelijk gericht op gevorderde LANCOM gebruikers, maar ook voor de beginnende gebruiker
- Cursus materiaal op papier, map en digitaal
LANCOM Trainingen

LANCOM cursus

Bij LANCOM worden de trainingen door Duitsers in het Engels gegeven. Tijdens de cursus wordt er naar onze mening te veel nadruk op de producten gelegd. Het cursus niveau is algemeen en eerder geschikt voor beginners en minder interessant voor gevorderde LANCOM gebruikers. Het cursus materiaal is een papieren naslagwerk in een map. De cursus bedraagt 300 euro, ook kan deze cursus niet op locatie (voor dat bedrag) worden gegeven maar alleen op de eigen locatie in Aken Duitsland. Bij LANCOM-Forum wordt de training in het Nederlands gegeven, ook zijn de materialen in het Nederlands. Bij onze trainingen ligt de nadruk op de praktijk, wij doen dan ook weinig tot niets aan productbespreking. Wij kunnen tevens de cursus volledig voor u op maat maken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij u op locatie te komen vanaf 3 personen, dat scheelt u een hoop tijd. De cursussen zijn voornamelijk gericht op de gevorderde LANCOM gebruiker. Ons cursus materiaal word geleverd in zowel een papieren naslagwerk als digitaal.

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?