Account aanmaken

Cisco 1-Port G.SHDSL WIC with 4-wire support WIC-1SHDSL-V3

14.95

Uitverkocht

Artikelnummer: WIC-1SHDSL-V3 Categorieën: ,

Beschrijving

Cisco 1-Port G.SHDSL WIC with 4-wire support WIC-1SHDSL-V3

Cisco Systems WIC-1SHDSL-V3 De Cisco Systems WIC-1SHDSL-V3  interfacekaart (WIC) biedt 1-poorts symmetrische DSL (SHDSL) -connectiviteit met hoge bitsnelheid voor een WAN. Deze nieuwe interfacekaart is de nieuwste op G.SHDSL gebaseerde WIC voor modulaire Cisco-routers. Het vervangt bestaande interfaces.

G.SHDSL-technologie biedt klanten snelle, symmetrische WAN-connectiviteit tegen lagere maandelijkse kosten dan de meeste traditionele WAN-circuits. Door gebruik te maken van koperen draden met één of twee paren, kunnen Cisco-toegangsrouters met SHDSL-interfacekaart bedrijven de benodigde bandbreedte bieden voor kritisch verkeer zoals spraak- en videoconferenties, en kunnen klanten geld besparen door spraak- en dataverkeer op dezelfde WAN-koppeling te integreren. Serviceproviders kunnen de inkomsten van abonnees verhogen door diensten te bundelen en gedifferentieerde serviceniveaus aan te bieden door middel van service level agreements (SLA’s).

SHDSL, een product van de ITU-T, is de eerste gestandaardiseerde multirate symmetrische DSL-technologie. Het is ontworpen om snelheid-adaptieve symmetrische gegevens over een enkel koperpaar te transporteren.

Extra informatie

Gewicht 0.06 kg

Geef je review!

Dit product beoordelen..

Meer reviews

There are no contributions yet.

×

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

TOP
×

Heeft u met spoed hulp & wij zijn gesloten?

Neem contact op via deze dienst , heeft u een normale vraag tijdens kantoor uren wij zijn er voor u via onze Chat Service

× Hulp nodig?