secpoint

SecPoint is een innovatief  IT Security bedrijf met zijn hoofdvestiging in Denenmarken opgericht in 1999.  De focus ligt 200 % op ICT beveiligingsproducten zoals  the Penetrator Vulnerability ScannerProtector UTM Firewall,Portable Penetrator Wifi Auditor en de Cloud Penetrator

SecPoint loopt voorop met diverse met prijzen bekroonde oplossingen waar menig marktleider wordt achtergelaten. Door haar eenvoudig prijsbeleid “you get what you buy” is SecPoint duidelijk één prijs, geen extra upgrades of licenties gewoon alles voor één prijs.

Met de vraag “Are you ready for the Next step” is SecPoint duidelijk, SecPoint oplossingen zijn ontwikkeld om eenvoudig geïntegreerd te worden in elk netwerk van klein tot groot. Zonder de noodzaak dat producten vervangen moet worden.


 

LANCOM Systems staat voor veilige, betrouwbare, toekomstgerichte netwerkoplossingen “Made in Germany”. LANCOM is de enige Duitse fabrikant met netwerk oplossingen voor de publieke en commerciële sectoren. Met twee business units—Network Connectivity (VPN networking, switching) en Wireless LAN is de focus zeer hoog om oplossingen te ontwikkelen voor de professionele gebruiker.  Het kwalitatief hoge LANCOM core portfolio wordt ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland.  Een groot deel van de oplossingen is dan ook door  het BSI (German Federal Office for Information Security) goedgekeurd. De focus ligt op het bieden van bescherming van netwerken en het behoudt van alle vertrouwelijke data tegen  cyberaanvallen. Een ander uniek feit is dat alle firmware updates gratis zijn en blijven.

lancom


 

hpprocurveoutlet

HP is als wereldspeler op vele fronten een merk waar je niet zo maar omheen kan. Waar andere uitblinken in de vele features en mogelijkheden is HP als reus stabiel en behouden gebleven. Na overnames is de productreeks vergroot met zijn voor en nadelen. Iedereen kent HP, uitleg is niet nodig. Wat vele niet weten is de superieure garantie op de HP networking producten. In de markt gezet met de naam HP Procurve networking nu weer wat eenvoudig als HP Networking een merk waar op te bouwen is. Onze specialisatie is met name gericht op gebruikte HP producten.

Via onze Outlet Store www.hpprocurveoutlet.nl voorzien wij vele klanten van HP netwerk producten. Staat jou product er niet bij vraag ons of of wij je toch kunnen helpen.


 

TamoSoft ontwikkelt “cutting-edge” security en netwerk monitor software voor professioneel beheer van lokale en remote netwerken. Proactief beheer is alleen mogelijk met de juiste tools. Tamosoft heeft deze tools. Kijk en probeer het zelf; van alle software hebben we een gratis proefversie beschikbaar.

Met een portfolio ondersteuning van fabrikanten zoals  Motorola, Siemens, Ericsson, Nokia, Cisco, Nortel Networks, Unisys, Aerohive, UBS, Dell, Olympus en General Electric, is TamoSoft is een van de snelst groeiende IT ontwikkelaars van gespecialiseerde IT software.

TamoSoft is een privaat bedrijf gebaseerd in Christchurch, New Zealand. TamoSoft medewerkers bieden via een internationaal team een gedegen support bij het gebruikt van de TamoSoft  “high quality software . De oplossingen hebben het vertrouwen van gebruikers verdeeld over meer dan 100 landen.  De partnerships met enkele marktleiders zoals Aerohive, Cisco HP en MetaGeek, laat zien dan Tamosoft oplossingen aan te kunnen bieden.

Via onze mini-website www.tamosft.nl is meer informatie terug te vinden alsmede demo versies om zelf te ervaren of de producten passen bij uw wensen.

tamosoft